Trouwen in Toscane en Umbrie


Vaak bestaat een huwelijk in Toscane / Umbrië uit het afhuren van een fattoria voor een weekend. Je ontvangt op vrijdag jullie gasten en begint met een heerlijke pizza party. Lekker wijntje erbij. Alle gasten kunnen drinken want iedereen slaapt op de locatie. Kids kunnen naar bed en ouders blijven lekker aan tafel dmv de babyfoon.

De dag erna vindt de trouwerij plaats in een leuk dorpje in de buurt of op het landgoed zelf. s’ Middags een leuke lunch in het dorpje. ‘ s Avonds het huwelijksdiner met eventueel erna een feest (met grote groepen) en de volgende ochtend een afscheidsbrunch. De gasten komen vaak op eigen kosten naar Italië toe en combineren dit met een vakantie.

Prijsindicatie voor 30 personen, weekend met alles er op en eraan behalve vervoer naar Italië: vanaf € 15.000,-.

Foto Inge-1 Foto Inge-2

Vergelijkbare ervaringen

Getrouwd in Siena, Toscane, ItalieHoi Inge,

Net thuis aangekomen na een SUPER week in Toscane. Eerste 2 dagen lekker met de kids en vanaf maandag met familie en vrienden. Iedereen heeft het super naar zijn zin gehad en vooral de complimenten aan Chiara ( en haar man ) Ze hebben er zeker aan bijgedragen dat we een gigantisch goede en leuke week hebben gehad met als klapper de donderdag. Het was lekker weer, de zon scheen, prachtig landschap. Donderdag is ook alles perfect verlopen en goed georganiseerd.

Lees meer

Wij hebben mede door Inge een bruiloft gehad die niet in woorden te omschrijven valt! Zo fantastisch en tot in de puntjes verzorgd dat we ons nergens zorgen over hebben hoeven maken.

Lees meer

“Wil je graag trouwen in Italië en wil je hierbij wat hulp, bel Inge van der Kraan! Dankzij haar vonden we het prachtige landgoed in Toscane, waar we met alle gasten konden verblijven.

Lees meer

Dankzij Inge hebben wij onze droombruiloft in het prachtige Toscane mogen beleven! Wanneer je er voor kiest om in het buitenland te trouwen moet je een stukje controle opgeven. Bij Inge is dit geen enkel probleem, ze voelt haarfijn aan wat je bedoelt en geen verzoek of vraag is te veel voor haar.

Lees meer

Wij lopen nog altijd in een roes van ons eigen sprookje, onze eigen Toscaanse bruiloft. We kwamen mede dankzij Inge al snel op onze roze wolk, door alle leuke voorbereidingen het jaar voor de bruiloft. Inge wist alles in goede banen te leiden met een brede glimlach en vol enthousiasme, wat ervoor zorgde dat wij zonder enige stress naar ons huwelijk toe konden leven.

Lees meer

Press enter to search