Trouwen in Toscane en Umbrie

Vaak bestaat een huwelijk in Toscane / Umbrië uit het afhuren van een fattoria voor een weekend. Je ontvangt op vrijdag jullie gasten en begint met een heerlijke pizza party. Lekker wijntje erbij. Alle gasten kunnen drinken want iedereen slaapt op de locatie. Kids kunnen naar bed en ouders blijven lekker aan tafel dmv de babyfoon. De dag erna vindt de trouwerij plaats in een leuk dorpje in de buurt of op het landgoed zelf. s’ Middags een leuke lunch in het dorpje. ‘ s Avonds het huwelijksdiner met eventueel erna een feest (met grote groepen) en de volgende ochtend een afscheidsbrunch. De gasten komen vaak op eigen kosten naar Italië toe en combineren dit met een vakantie. Prijsindicatie voor 30 personen, weekend met alles er op en eraan behalve vervoer naar Italië: vanaf € 20.000,-. Foto Inge-1 Foto Inge-2

Vergelijkbare ervaringen

Wat hebben we een ongelooflijk mooi weekend gehad zeg. Wat 4 jaar geleden begon als een idee voor onze bruiloft in Italië, is dankzij Inge en Hilde uitgekomen tot een droom die werkelijkheid werd.

Dankzij hun geweldige connecties in Toscane werd alles letterlijk tot in de puntjes verzorgd tijdens ons trouwweekend. Het was alsof we op een filmset waren beland. Corona heeft ons niet tegengehouden en Inge en Hilde waren erg meedenkend in deze moeilijke aanlooptijd, waarvoor heel veel dank. 
Liefs Arjan en Sammy

Lees meer

Ons huwelijk moest romantisch, intiem en een dag uit ons leven zijn die we nooit meer zouden vergeten. En dat is het met recht geworden!We hebben besloten om in Italië te trouwen en helemaal blanco dit avontuur in te stappen. 

Lees meer

Inge, dank je wel voor alles. We hebben echt een fantastisch weekend gehad en zijn nu aan het nagenieten in Peschiera!

Lees meer

Hi Inge, Dank je wel voor alles!!! Het was echt fantastisch! Haar en make up is erg mooi geworden. Precies wat bij me past. Dit heeft ze echt goed gedaan!Ester heeft ook alles super goed geregeld.

Lees meer

Hey Inge! 
Ontzettend bedankt voor het organiseren van onze bruiloft.

We hebben enorm genoten en alles was perfect! De kapper/make-up, bloemen waren zo prachtig, het stadhuis was een bijzondere ervaring, gitarist die ontzettend mooi kon spelen, fotograaf was een hele leuke man waarmee we ons goed hebben vermaakt, de lunch en ook de catering was perfect! 

Alles zag er zo mooi uit. En vooral ook Hilde een ontzettend leuke lieve vrouw!! 

Lees meer

Beste Inge,
Een groot dank  je wel!
Inmiddels beginnen wij weer te landen. We hebben een geweldige 2 weken achter de rug. Het is een mooier avontuur dan we ooit hadden kunnen bedenken. Naast samen trouwen was het doel om samen een geweldige herinnering te vormen. Dat is meer dan gelukt!

Wij willen jou bedanken voor je ondersteuning, dankjewel! We hebben het als erg prettig ervaren omdat je in het buitenland toch niet weet waar je moet beginnen. 

Met vriendelijke groet,
Niek en Daphne

Lees meer

Hi Inge,
Het was fan-tas-tisch! Op de pizza avond na die letterlijk in het water viel!
Van 19.30u tot 20.30u geduurd en toen was er helaas zo’n heftige storm dat de pizza avond afgelopen was! Maar de bruiloft dag zelf, werd alles vergeten en hebben we genoten, meer dan genoten! Het was nóg mooier dat we gehoopt en gewenst hadden!

Lees meer

Ha Inge,
Zo wij moeten echt even bij komen hoor na al die feestdagen! Het was echt super mooi allemaal en we willen jou ook zo bedanken want echt alle mensen die jij voor ons geregeld hebt waren zulke lieve fijne mensen!
Alles is goed verlopen. Ook de visagist en de bloemist waren echt super. Iedereen heeft enorm genoten. Ja echt het was echt een droombruiloft!
Ik zou het echt iedereen aanraden, dus dat gaan we ook echt doen hoor! Nogmaals super bedankt!

Lees meer

Ha Inge,
Bedankt voor de kaart en de fles! Het was echt geweldig.
Alles verliep super soepel en alles was beter dan verwacht. We zijn echt intens blij met hoe alles was.
Chiara was ook echt geweldig en super behulpzaam en het eten was geweldig. De taart was ook echt top en het folk trio was heel goed voor de sfeer.
Kortom: heel erg bedankt voor de organisatie en was perfect!

Lees meer

He Inge, bedankt voor je felicitaties! De dagen voor de bruiloft waren twee dagen met storm en regen maar op de trouwdag een stralende hemel en zo is het gebleven tot in de avond… echt zo mooi een werkelijk prachtige dag!! We hadden het niet beter kunnen wensen!!

Lees meer

Lieve Inge,

Ontzettend bedankt voor al je hulp tijdens onze mooie bruiloft in Volterra! Het was in 1 woord geweldig!!!

Lees meer

Lieve Inge,
Wij willen je ontzettend bedanken voor het organiseren van onze prachtige droombruiloft in Toscane. Wij hadden ons geen betere weddingplanner kunnen wensen. Je kunt goed merken dat je al zoveel jaren ervaring hebt in het organiseren van bruiloften. Je reageert snel, communiceert duidelijk en transparant en regelt alles tot in de puntjes. Trouwen in het buitenland klinkt voor iedereen altijd als een grote klus, maar zo hebben wij dit niet ervaren door de hulp die jij ons geboden hebt. Het is vaak spannend geweest of de bruiloft door kon gaan en jij hebt ons geholpen om daar de rust in te bewaren en het vertrouwen vast te houden. Nogmaals ontzettend bedankt!

Lees meer

Ontzettend bedankt Inge! Ook voor jouw lieve kaart en de prosecco! Het was een fantastisch weekend!!! Onze gasten en wij hebben ontzettend genoten! Giorgia werd door alle gasten de hemel in geprezen en wij voelen ons gezegend dat zij er was. Zij en haar team hebben er echt alles aan gedaan om onze droom werkelijkheid te laten worden. Zonder hen was het niet zo fantastisch geweest!!

Lees meer

Wat hebben wij een droombruiloft gehad in Toscane, alles verliep perfect en boven verwachting. Inge heeft ons geholpen om dit alles te realiseren. Ze reageerde snel en stelde leuke opties voor en onderhield het contact met de verschillende partijen. Bedankt voor je hulp Inge!

Lees meer

Dank voor de organisatie van ons huwelijk! Ben en Monica, getrouwd op 24 augustus 2020 te Gambassi Terme

Lees meer

Press enter to search