Trouwen in Toscane en Umbrie

Vaak bestaat een huwelijk in Toscane / Umbrië uit het afhuren van een fattoria voor een weekend. Je ontvangt op vrijdag jullie gasten en begint met een heerlijke pizza party. Lekker wijntje erbij. Alle gasten kunnen drinken want iedereen slaapt op de locatie. Kids kunnen naar bed en ouders blijven lekker aan tafel dmv de babyfoon. De dag erna vindt de trouwerij plaats in een leuk dorpje in de buurt of op het landgoed zelf. s’ Middags een leuke lunch in het dorpje. ‘ s Avonds het huwelijksdiner met eventueel erna een feest (met grote groepen) en de volgende ochtend een afscheidsbrunch. De gasten komen vaak op eigen kosten naar Italië toe en combineren dit met een vakantie. Prijsindicatie voor 30 personen, weekend met alles er op en eraan behalve vervoer naar Italië: vanaf € 20.000,-. Foto Inge-1 Foto Inge-2

Vergelijkbare ervaringen

He Inge, bedankt voor je felicitaties! De dagen voor de bruiloft waren twee dagen met storm en regen maar op de trouwdag een stralende hemel en zo is het gebleven tot in de avond… echt zo mooi een werkelijk prachtige dag!! We hadden het niet beter kunnen wensen!!

Lees meer

Lieve Inge,

Ontzettend bedankt voor al je hulp tijdens onze mooie bruiloft in Volterra! Het was in 1 woord geweldig!!!

Lees meer

Lieve Inge,
Wij willen je ontzettend bedanken voor het organiseren van onze prachtige droombruiloft in Toscane. Wij hadden ons geen betere weddingplanner kunnen wensen. Je kunt goed merken dat je al zoveel jaren ervaring hebt in het organiseren van bruiloften. Je reageert snel, communiceert duidelijk en transparant en regelt alles tot in de puntjes. Trouwen in het buitenland klinkt voor iedereen altijd als een grote klus, maar zo hebben wij dit niet ervaren door de hulp die jij ons geboden hebt. Het is vaak spannend geweest of de bruiloft door kon gaan en jij hebt ons geholpen om daar de rust in te bewaren en het vertrouwen vast te houden. Nogmaals ontzettend bedankt!

Lees meer

Ontzettend bedankt Inge! Ook voor jouw lieve kaart en de prosecco! Het was een fantastisch weekend!!! Onze gasten en wij hebben ontzettend genoten! Giorgia werd door alle gasten de hemel in geprezen en wij voelen ons gezegend dat zij er was. Zij en haar team hebben er echt alles aan gedaan om onze droom werkelijkheid te laten worden. Zonder hen was het niet zo fantastisch geweest!!

Lees meer

Wat hebben wij een droombruiloft gehad in Toscane, alles verliep perfect en boven verwachting. Inge heeft ons geholpen om dit alles te realiseren. Ze reageerde snel en stelde leuke opties voor en onderhield het contact met de verschillende partijen. Bedankt voor je hulp Inge!

Lees meer

Dank voor de organisatie van ons huwelijk! Ben en Monica, getrouwd op 24 augustus 2020 te Gambassi Terme

Lees meer

Lieve Inge,We zijn thuis van een onvergetelijke vakantie en bruiloft! Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Het was geweldig!!! 

Lees meer

Lieve Inge,

Al met al hebben wij een perfecte bruiloft gehad, zeker dankzij jou! Ik zou het iedereen die naar Italië wilt aanraden om met jou in zee te gaan, super fijne service en ook tijdens de week (lees met de bloemen 🙂) was jij daar om ons te ondersteunen. Helemaal top!

Lees meer

We hebben echt SUPER genoten die dagen, waar je zo lang naar uitkeek was ook zo voorbij gevlogen. Iedereen om ons heen heeft het er nog steeds over, hihihi… of we niet weer terug kunnen.

Lees meer

We hebben genoten van het hele weekend! Het was fantastisch om met iedereen samen te zijn en het was zo super relaxed, precies zoals we wilden. De oppas was echt een enorm succes!

Lees meer

Enkele maanden geleden besloten wij om onze droom van een bruiloft in Italië waar te maken. Het leek ons handig om een wedding planner in de arm te nemen voor het kiezen van een geschikte locatie, het contact met leveranciers en andere dingen die erbij komen kijken. Inge reageerde snel en adequaat en had al in de eerste gesprekken leuke ideeën over wat we zouden kunnen doen qua programma in het trouwweekend. Ook kwam zij met het idee om geen traditionele taart te doen maar een limoncello taart. Heerlijk.

Lees meer

Je bent al erg vroeg betrokken bij het mede organiseren van onze bruiloft in Italië. We hebben in dat stadium ook wel contact gehad met andere wedding planners. We hebben voor jou gekozen omdat je ontiegelijk veel ervaring hebt met bruiloften in Italië en daarbij absoluut niet de duurste bent, integendeel. In een ontspannen omgevingen ontmoette we elkaar en je nam direct alle tijd voor ons en liet ons vele mogelijkheden zien. Wij zijn erg kritisch en behoorlijke controlfreaks.

Lees meer

Getrouwd in Siena, Toscane, ItalieHoi Inge,

Net thuis aangekomen na een SUPER week in Toscane. Eerste 2 dagen lekker met de kids en vanaf maandag met familie en vrienden. Iedereen heeft het super naar zijn zin gehad en vooral de complimenten aan Chiara ( en haar man ) Ze hebben er zeker aan bijgedragen dat we een gigantisch goede en leuke week hebben gehad met als klapper de donderdag. Het was lekker weer, de zon scheen, prachtig landschap. Donderdag is ook alles perfect verlopen en goed georganiseerd.

Lees meer

Wij hebben mede door Inge een bruiloft gehad die niet in woorden te omschrijven valt! Zo fantastisch en tot in de puntjes verzorgd dat we ons nergens zorgen over hebben hoeven maken.

Lees meer

“Wil je graag trouwen in Italië en wil je hierbij wat hulp, bel Inge van der Kraan! Dankzij haar vonden we het prachtige landgoed in Toscane, waar we met alle gasten konden verblijven.

Lees meer

Press enter to search