Trouwen op Sicilië


De meeste mensen kiezen voor trouwen op Sicilië met zn tweetjes zonder gasten of men nodigt een klein groepje uit. Dit heeft natuurlijk te maken met de afstand. Je verplicht mensen een vliegticket te kopen. Maar er zijn meerdere goedkope airlines die op Sicilië vliegen zoals Ryan Air, Transavia en Easyjet.

Een prachtig dorpje aan de oostkust is Taormina. Je kunt er trouwen voor de wet in een prachtig palazzo met weelderige tuin. Of je trouwt symbolisch met je voeten in het zand aan zee. Vlakbij Taormina bevindt zich ook nog een heel mooi kasteel dat half in het water ligt. Hier kun je ook een wettelijke ceremonie doen.

Prijsindicatie voor 2 personen, weekend trouwen op Sicilië incl vlucht en alles er op en eraan: vanaf € 5000,-.

dsc_1524-bis dsc_9899 24

Vergelijkbare ervaringen

Op 17 april 2015 zijn wij in Sicilië getrouwd, in de plaats Taormina. Vooraf vonden we het nogal spannend. We waren beide nog nooit in Sicilië geweest en ook het trouwen in het buitenland vonden we nogal spannend. Inge heeft ons het plaatsje Taormina aanbevolen omdat het een prachtig stadje zou zijn, dat kunnen we nu wel beamen. Wat schitterend om daar te mogen trouwen en wat bijzonder dat de bevolking zo met je meeleeft. Van alle kanten werden we die dag gefeliciteerd en voelden we ons echt een bruidspaar.

Lees meer

Press enter to search