Martin en Sandra trouwen in Toscane

Ons huwelijk moest romantisch, intiem en een dag uit ons leven zijn die we nooit meer zouden vergeten. En dat is het met recht geworden!We hebben besloten om in Italië te trouwen en helemaal blanco dit avontuur in te stappen. 

Trouwen, dat was wat wij “Martin en Sandra” voor ogen hadden en dat terwijl we gezegd hadden nooit meer in ons leven te zullen trouwen. 
Ons huwelijk moest romantisch, intiem en een dag uit ons leven zijn die we nooit meer zouden vergeten. En dat is het met recht geworden!

We hebben besloten om in Italië te trouwen en helemaal blanco dit avontuur in te stappen. 

Omdat wij beiden de taal niet machtig zijn. Zijn wij op zoek gegaan naar een wedding planner. En heel eerlijk wat een keuzes en waar baseer je het dan op om bij Inge uit te komen.

Het kostenplaatje of budget is waar je bruiloft mee begint en dat liep bij sommige wedding planners behoorlijk de spuigaten uit. Dat we zelfs even gedacht hebben of een bruiloft in Italië wel haalbaar zou zijn. Maar door Inge kwamen we erachter dat alles mogelijk is. Haar tarieven liggen veel lager omdat ze alles vanuit haar kantoor organiseert. Door de jarenlange ervaring heeft ze een groot netwerk in Italië opgebouwd waar ze oneindig uit kan putten. Dus voor iedere vraag was een aanbod. Daarnaast heeft Inge engelengeduld en was iets niet goed dan kreeg ze het toch voor elkaar dat alles werd zoals wij het voor ogen hadden.
En dat heeft ervoor gezorgd dat wij een week lang met ons gezin in de Toscane verbleven en een heel Agriturismo met zwembad voor onszelf hadden. Onze gasten zijn 3 dagen overgekomen en wij hebben de meest geweldige, heerlijke en liefdevolle dagen met elkaar beleefd. Wij zijn getrouwd in het prachtige Monte San Savino wat ons hart inmiddels veroverd heeft. En kijken met heel veel liefde terug op onze geweldige dagen daar.

Voor ons is één ding zeker! Met ons huwelijk in Italië is een start gemaakt aan een mooie toekomst in Italië.

Een groot compliment en dankjewel voor Inge, omdat zij het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt. 
Liefs Martin & Sandra

Martin en Sandra, getrouwd op 11 juni in Toscane

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search