Rachael and Tim Trouwen in Tuscany.

Dear Inge, we came all the way from San Diego, USA to Tuscany to celebrate our wedding and it was lovely !! Thanks from Rachael and Tim

Josiah en Shanah trouwen in Toscane

Inge heeft ons droomhuwelijk in Italië georganiseerd. Ondanks dat we een kleiner budget hadden, maakt Inge het toch mogelijk om een prachtig trouwfeest te organiseren met een pizzaparty vooraf en een brunch voor alle gasten na de trouwdag. Ze had veel goede ideeën, denkt actief mee en werkt met betrouwbare leveranciers. Dankzij Inge hebben niet alleen wij maar ook onze gasten uit Nederland en de Verenigde Staten een onvergetelijke week achter de rug. Bedankt!!

Arjan en Sammy trouwen in Poppi

Wat hebben we een ongelooflijk mooi weekend gehad zeg. Wat 4 jaar geleden begon als een idee voor onze bruiloft in Italië, is dankzij Inge en Hilde uitgekomen tot een droom die werkelijkheid werd.

Dankzij hun geweldige connecties in Toscane werd alles letterlijk tot in de puntjes verzorgd tijdens ons trouwweekend. Het was alsof we op een filmset waren beland. Corona heeft ons niet tegengehouden en Inge en Hilde waren erg meedenkend in deze moeilijke aanlooptijd, waarvoor heel veel dank. 
Liefs Arjan en Sammy

Press enter to search