Heinse en Dianta trouwen in Cortona

Hey Inge! 
Ontzettend bedankt voor het organiseren van onze bruiloft.

We hebben enorm genoten en alles was perfect! De kapper/make-up, bloemen waren zo prachtig, het stadhuis was een bijzondere ervaring, gitarist die ontzettend mooi kon spelen, fotograaf was een hele leuke man waarmee we ons goed hebben vermaakt, de lunch en ook de catering was perfect! 

Alles zag er zo mooi uit. En vooral ook Hilde een ontzettend leuke lieve vrouw!! 

Heinse en Dianta, getrouwd op 1 juni 2022 in Cortona

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search