Robert en Manon trouwen in Montepulciano

Ha Inge,
Bedankt voor de kaart en de fles! Het was echt geweldig.
Alles verliep super soepel en alles was beter dan verwacht. We zijn echt intens blij met hoe alles was.
Chiara was ook echt geweldig en super behulpzaam en het eten was geweldig. De taart was ook echt top en het folk trio was heel goed voor de sfeer.
Kortom: heel erg bedankt voor de organisatie en was perfect!

Robert en Manon, getrouwd op 5 juni 2022 in Montepulciano

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search