Rik en Kim trouwen in Poppi

Hi Inge,
Het was fan-tas-tisch! Op de pizza avond na die letterlijk in het water viel!
Van 19.30u tot 20.30u geduurd en toen was er helaas zo’n heftige storm dat de pizza avond afgelopen was! Maar de bruiloft dag zelf, werd alles vergeten en hebben we genoten, meer dan genoten! Het was nóg mooier dat we gehoopt en gewenst hadden!

Rik en Kim, getrouwd op 8 juli 2022 te Poppi

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search