Niek en Daphne trouwen in Gambassi Terme

Beste Inge,
Een groot dank  je wel!
Inmiddels beginnen wij weer te landen. We hebben een geweldige 2 weken achter de rug. Het is een mooier avontuur dan we ooit hadden kunnen bedenken. Naast samen trouwen was het doel om samen een geweldige herinnering te vormen. Dat is meer dan gelukt!

Wij willen jou bedanken voor je ondersteuning, dankjewel! We hebben het als erg prettig ervaren omdat je in het buitenland toch niet weet waar je moet beginnen. 

Met vriendelijke groet,
Niek en Daphne

Niek en Daphne, getrouwd op 24 september 2022 in Gambassi Terme

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search