Robin en Eline trouwen in Gambassi Terme

Ha Inge,
Zo wij moeten echt even bij komen hoor na al die feestdagen! Het was echt super mooi allemaal en we willen jou ook zo bedanken want echt alle mensen die jij voor ons geregeld hebt waren zulke lieve fijne mensen!
Alles is goed verlopen. Ook de visagist en de bloemist waren echt super. Iedereen heeft enorm genoten. Ja echt het was echt een droombruiloft!
Ik zou het echt iedereen aanraden, dus dat gaan we ook echt doen hoor! Nogmaals super bedankt!

Robin en Eline, getrouwd op 7 mei 2022 in Gambassi Terme, Toscane

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search