Mark en Robin trouwen in Toscane

Hi Inge, Dank je wel voor alles!!! Het was echt fantastisch! Haar en make up is erg mooi geworden. Precies wat bij me past. Dit heeft ze echt goed gedaan!Ester heeft ook alles super goed geregeld.

Mark en Robin, getrouwd in Toscane op 9 juni 2022

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search