Thijs en Milou trouwen in Toscane

Lieve Inge,
Wij willen je ontzettend bedanken voor het organiseren van onze prachtige droombruiloft in Toscane. Wij hadden ons geen betere weddingplanner kunnen wensen. Je kunt goed merken dat je al zoveel jaren ervaring hebt in het organiseren van bruiloften. Je reageert snel, communiceert duidelijk en transparant en regelt alles tot in de puntjes. Trouwen in het buitenland klinkt voor iedereen altijd als een grote klus, maar zo hebben wij dit niet ervaren door de hulp die jij ons geboden hebt. Het is vaak spannend geweest of de bruiloft door kon gaan en jij hebt ons geholpen om daar de rust in te bewaren en het vertrouwen vast te houden. Nogmaals ontzettend bedankt!

Groetjes, Thijs en Milou, getrouwd 20 september 2020

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search