Remco en Lisanne trouwen in Monteriggioni

Wat hebben wij een droombruiloft gehad in Toscane, alles verliep perfect en boven verwachting. Inge heeft ons geholpen om dit alles te realiseren. Ze reageerde snel en stelde leuke opties voor en onderhield het contact met de verschillende partijen. Bedankt voor je hulp Inge!

Remco en Lisanne, getrouwd op 12 september 2020 te Monteriggioni

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search