Mathieu en Marlous trouwen in Volterra / Toscane

We hebben genoten van het hele weekend! Het was fantastisch om met iedereen samen te zijn en het was zo super relaxed, precies zoals we wilden. De oppas was echt een enorm succes! We hadden echt geen idee dat het een heel entertainment team was tot we bij de locatie aankwamen en ze blijkbaar een hele kids area hadden opgezet. Iedereen heeft het daar nu nog over šŸ˜Š De meiden van de kapper en visagie waren ook geweldig en heel erg behulpzaam. Ze waren zo lief en luisterden goed naar wat ik wilde dus dat was echt heel fijn! En trouwen in Volterra was gewoon een droom! Groetjes Mathieu en Marlous, getrouwd op 21 juli 2018

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italiƫ. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italiƫ op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italiƫ aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search