Leander en Malou trouwen op Toscane

We hebben echt SUPER genoten die dagen, waar je zo lang naar uitkeek was ook zo voorbij gevlogen. Iedereen om ons heen heeft het er nog steeds over, hihihi… of we niet weer terug kunnen.

Het was even hectisch dat ik thuis kwam, me paard was voor de zoveelste keer ziek, dus daar was ik erg druk mee vandaar.

Ik wil jou en Hilde hartelijk bedanken. Echt een lieve vrouw Hilde . 🙂 Raimundo, de cateraar, ook petje af, niks was te veel alles kon.
Fotograaf en Videograaf ook super fijne mensen.

Nogmaals bedankt Inge & Hilde.😘
Leander en Malou, getrouwd op 1 september 2019 Toscane

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search