Jan-Willem en Carmen trouwen in Asciano, Siena

Lieve Inge,We zijn thuis van een onvergetelijke vakantie en bruiloft! Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Het was geweldig!!! 

Jan-Willem en Carmen, getrouwd op 23 juli 2020 te Asciano, Siena

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search