Jacco en Tubien – trouwen in het Toscaanse Siena

Getrouwd in Siena, Toscane, ItalieHoi Inge,

Net thuis aangekomen na een SUPER week in Toscane. Eerste 2 dagen lekker met de kids en vanaf maandag met familie en vrienden. Iedereen heeft het super naar zijn zin gehad en vooral de complimenten aan Chiara ( en haar man ) Ze hebben er zeker aan bijgedragen dat we een gigantisch goede en leuke week hebben gehad met als klapper de donderdag. Het was lekker weer, de zon scheen, prachtig landschap. Donderdag is ook alles perfect verlopen en goed georganiseerd. De oplossing met de bar was ook goed, lekker glaasje gedronken en toen verder gegaan. Ook de fotograaf was een geweldige kerel en we kijken er nu al naar uit om zijn foto’s te krijgen. Ook Daniela de tolk is een leuke vrouw en heeft ons goed geholpen. We hebben een heerlijk diner gehad en hebben buiten kunnen eten. De zwarte mooie oldtimer was trouwens ook helemaal top!

Kortom, we hebben een gigantisch leuke week gehad om nooit te vergeten.

Inge, nogmaals dank voor het organiseren van onze bruiloft. We zijn blij dat we voor de Italiaanse Bruiloft hebben gekozen, en dank voor de lekker fles bubbels die nu koud ligt )

Jacco en Tubien Sven en Noa, getrouwd op 12 juli 2012 in Siena

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search