Inger & Albert – Toscane

“Wil je graag trouwen in Italië en wil je hierbij wat hulp, bel Inge van der Kraan! Dankzij haar vonden we het prachtige landgoed in Toscane, waar we met alle gasten konden verblijven. Ook hadden we stoelen voor de gasten tijdens onze ceremonie in het Palazzo waar normaal gesproken geen stoelen geplaatst mogen worden, maar wat door de goede contacten van Inge toch geregeld kon worden 🙂 Verwacht echter geen wedding planner zoals je ze in Amerika veel ziet, waarbij echt alles uit handen genomen wordt en er ook iemand op de dag zelf alles regelt. Dat is niet het geval. Wij vonden dat ook niet nodig, omdat wij het juist leuk vonden om ook veel dingen zelf te regelen. Daardoor wordt een bruiloft ook nog persoonlijker. Het was juist een prima balans. En er is verder nog een heel belangrijk voordeel van de ervaring van Inge. Er waren veel mensen verbaasd dat we echt voor de wet in Italië getrouwd zijn, omdat het erg lastig is om al het papierwerk te regelen, maar dat wordt van A tot Z geregeld. Kortom een prima samenwerking wat heeft geleid tot de tot nu toe mooiste dag/weekend van ons leven. Wij en al onze gasten hebben van iedere minuut genoten!”

Albert en Inger, getrouwd op 28 mei 2016

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search