Henry & Ingrid – Umbrie

Wij hebben mede door Inge een bruiloft gehad die niet in woorden te omschrijven valt! Zo fantastisch en tot in de puntjes verzorgd dat we ons nergens zorgen over hebben hoeven maken. Al vanaf de eerste contacten heeft Inge ons perfect begeleid en voorzien van alle informatie die we nodig hadden. Ook komt ze met veel leuke en creatieve ideeën waar we zelf nooit aan gedacht (zouden) hebben. Daarnaast is geen vraag of verzoek te gek voor haar. Je merkt ook in alles dat Inge dit werk al even doet en veel kennis en ervaring heeft. Tot in de kleinste details heeft ze alles perfect voor ons geregeld. Ook de tolk ter plaatse (Hilde) met wie Inge samenwerkt is een topper!

Wij zijn haar erg dankbaar voor alles wat ze voor ons (in de lange voorbereiding periode) gedaan heeft.
Grazie mille!

Ciao Henry & Ingrid, juli 2016 View More: https://qualcosadibluphoto.pass.us/wedding-ingrid-henry

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search