Daan & Thannee – Toscane

Dankzij Inge hebben wij onze droombruiloft in het prachtige Toscane mogen beleven! Wanneer je er voor kiest om in het buitenland te trouwen moet je een stukje controle opgeven. Bij Inge is dit geen enkel probleem, ze voelt haarfijn aan wat je bedoelt en geen verzoek of vraag is te veel voor haar. Ons trouwweekend heeft niet alleen de verwachtingen van onze gasten geheel overtroffen maar ook die van ons. Wat was alles fantastisch goed geregeld. Om die reden konden wij zelf ook zonder stress van onze bruiloft genieten, iets wat wij heel belangrijk vonden. Nu, 3 weken later, krijgen wij nog steeds berichtjes van onze gasten hoe fantastisch ze het hebben gevonden. Ook onze complimenten voor Hilde (onze tolk). Net wanneer je dacht dat het niet beter kon gooide zij er nog een schepje bovenop. Hilde heeft onze ceremonie prachtig getolkt en begeleid. Ook haar begeleiding op de huwelijksdag zelf was fantastisch. Inge, we zijn je eeuwig dankbaar! Een mooier begin van de rest van ons leven samen hadden we ons niet kunnen indenken!

Daan en Thannee, juni 2016
THA_DAA-428 kopie THA_DAA-560 kopie

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search