Bart en Paula trouwen in San Gimignano

Ontzettend bedankt Inge! Ook voor jouw lieve kaart en de prosecco! Het was een fantastisch weekend!!! Onze gasten en wij hebben ontzettend genoten! Giorgia werd door alle gasten de hemel in geprezen en wij voelen ons gezegend dat zij er was. Zij en haar team hebben er echt alles aan gedaan om onze droom werkelijkheid te laten worden. Zonder hen was het niet zo fantastisch geweest!!

Bart en Paula, getrouwd op 19 september 2020 te San Gimignano

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search