Wow! Ik ben 20 jaar weddingplanner!

Ik realiseerde me onlangs dat ik al 20 jaar het leukste beroep van de wereld heb. Wat heb ik een prachtige bruiloften mogen organiseren en wat heb ik vele mensen blij gemaakt met het realiseren van hun droom! Ik krijg er gewoon kippenvel van als ik het me realiseer.

Wat begon als een vaag idee werd werkelijkheid. Soms zijn de voorbereidingen erg lastig als er bureaucratische ambtenaren tegen werken. Dat is vaak het geval in kleine stadhuisjes in redelijk onbekende gebieden. Dat kan erg frusterend zijn maar al met al kom je er toch al is het via omwegen of gewoon door een lange adem te hebben.Al met al is het huwelijk altijd fantastisch. Alle gasten bij elkaar voor een minivakantie in het prachtige Italië. Een diner onder een olijfboom met lichtjes, een uitzicht op de omliggende heuvels, je familie en goede vrienden om je heen: wat wil je nog meer!!

Op naar de volgende 20 jaar!! Saluti!!!!

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search