Ricky & Daniëlle – Italiaanse meren

Afgelopen weekend zijn wij terug gekomen van onze prachtige bruiloft en vakantie in Italië! Dankzij Inge hebben wij een geweldig trouwweekend gehad met onze familie en vrienden! We wilden heel graag in Italië trouwen maar wisten niet hoe we dat allemaal konden regelen. Via google kwamen we snel bij de Italiaanse bruiloft uit. Na mailcontact met Inge hebben we enkele locaties bezocht en hadden meteen een goed gevoel bij onze locatie waar we getrouwd zijn. Inge had de afspraken voor de locaties geregeld en we waren er snel uit! We hebben enkele keren samen gezeten met Inge. Super lieve vrouw! Ook zijn we zelf nog 3 keer naar de locatie gegaan, ook omdat we dit erg leuk vonden. Zo kon ik ook mijn proef make up doen en hebben we een proefdiner gehad! Allemaal door Inge geregeld! Top!

Het was een fantastische bruiloft met onze kindjes, familie en vrienden! Dank je wel Inge voor alles!

Ricky en Daniëlle, augustus 2016 14102273_10153768867901301_5069200005945954749_n

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search