Nieuwe bestemming op Sicilië

Op slechts een half uur vanaf het vliegveld Palermo hebben we een nieuwe bestemming waar je met prachtig uitzicht over zee trouwt. Zo kun je in het lieflijke Scopello elkaar voor de wet het ja-woord geven in een super mooie sprookjesachtige tuin met panorama terras vanwaar je de hele kustlijn ziet. In het dorpje zelf zijn een aantal hotelletjes in verschillende prijsklassen.

In het wat minder bekende, maar erg authentieke stadje Castellamare del Golfo kun je trouwen op het terras van het oude castello, dat uitkijkt op het haventje en de zee. Ook hier heb je de keuze uit verschillende hotels of een agriturismo.

Behalve deze twee opties biedt de westkust van Sicilië heel veel andere bijzondere plekjes! Miranda is de Nederlandse dame die er bijna het hele jaar woonachtig is en zij begeleidt graag met hart en ziel jullie trouwdag.

Interesse gekregen, stuur een e-mail en wij beantwoorden al je vragen!

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search