Mijn eigen Toscaanse bruiloft

Na 14 jaar beleefde ik dan eindelijk mijn eigen Toscaanse bruiloft. We zitten nog steeds op een roze wolk. Het was in één woord fantastisch. Een sprookje, een droom die uitkwam. Het was geweldig om het nu zelf te ervaren na alle verhalen van andere bruidsparen te horen die helemaal euforisch terug kwamen en mij nog helemaal vol van hun droomhuwelijk in Toscane vertelden hoe fantastisch het was.

Alles klopte. Het weer, de warmte die je voelde tussen alle gasten, de energie van iedereen, de plek, het uitzicht, het fiatje 500. De ceremonie was echt zo emotioneel: we hadden een paar liedjes van Eros Ramazotti op cd en dat was super maar het mooiste was dat operazangeres Graziella 2 liedjes zong na ons ja-woord. Het was echt zo emotioneel! Iedereen was in tranen. Prachtig gewoon. Ik wist het al maar trouwen in Italië is onvergetelijk.

„Een hoogtepunt vond ik ook het aansnijden van de bruidstaart bij het zwembad met daarna het oplaten van de wens ballonnen. Wow wat was dat sprookjesachtig!“

Inge van der Kraan

Wijzelf waren al op zaterdag gearriveerd en konden daardoor rustig alles voorbereiden op de locatie. Op dinsdag kwamen er al wat gasten aan toen op woensdag begon het echt met een borrel en pizzaparty en op donderdag 7 augustus was de echte dag. Het was zo leuk om aan te komen snorren met ons witte oude fiatje 500 terwijl dan alle mensen op je staan te wachten voor het stadhuis. Zo leuk! Na de ceremonie een borrel met hapjes in Certaldo Alto en daarna had iedereen een aantal uren voor zichzelf. Om half acht gingen we weer aan de aperitivo bij het zwembad met aansluitend een huwelijksdiner onder de oude boom in de tuin. Het zag er zo prachtig uit!

Erna hebben we nog een paar uurtjes gedanst en om 11 uur de dag erna sloten wij de dagen af met een brunch.

Soms denk ik wel eens is het echt gebeurd? Knijp eens in mn arm vraag ik aan mijn man… Maar ik heb mijn prachtige trouwring als bewijs aan mijn vinger !!!

Met deze onvergetelijke herinnering in mijn ziel gegrift ga ik met nog meer enthousiasme aan het werk om voor anderen ook zo’n prachtig huwelijk te organiseren. Ik realiseer me nu nog meer wat een geweldig beroep ik eigenlijk heb!

Carissimi saluti Inge

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search