Matthijs & Maaike – Sicilië

Op 17 april 2015 zijn wij in Sicilië getrouwd, in de plaats Taormina. Vooraf vonden we het nogal spannend. We waren beide nog nooit in Sicilië geweest en ook het trouwen in het buitenland vonden we nogal spannend. Inge heeft ons het plaatsje Taormina aanbevolen omdat het een prachtig stadje zou zijn, dat kunnen we nu wel beamen. Wat schitterend om daar te mogen trouwen en wat bijzonder dat de bevolking zo met je meeleeft. Van alle kanten werden we die dag gefeliciteerd en voelden we ons echt een bruidspaar. Inge had voor ons de locatie van de lunch geregeld, wat een heerlijke lunch en een prachtige locatie was dat! Ook over het boeket en de kapper die via Inge geregeld waren, zijn we erg tevreden. Wij vonden dat Inge echt rekening hield met onze wensen en daar ook goed op ingespeelde. Ook voor vragen konden we altijd bij haar terecht. Al met al voor ons een dag om niet te vergeten!! Echt een aanrader!

Groeten Matthijs en Maaike Mulder, april 2015
DSC_0416 kopie DSC_0527 kopie

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search