Jeroen en Jacobine – trouwen in Verona

Stiekem getrouwd in het romantische Verona!

Nooit verwacht nu al te trouwen, maar dat heeft mijn man dus even stiekem alleen geregeld met Inge van der Kraan van de Italiaanse Bruiloft 🙂 Een droom die uitkomt: trouwen in een prachtige omgeving, mooi weer en lekker samen met ons kindje. Hij was eerst van plan alles zelf te regelen maar dat bleek nog een lastige klus. Na wat googlen kwam hij terecht bij De Italiaanse Bruiloft! Inge is al vanaf 2000 bezig met het organiseren van huwelijken in Italie en het was helemaal top. Alles was tot in de puntjes geregeld, zelfs de bloemen!

We waren tijdens onze vakantie een dagje in Verona en daar werd ik ten huwelijk gevraagd op het balkon van Romeo en Guiletta! Complete verrassing.. Natuurlijk JA gezegd! Toen kreeg ik te horen dat de hele bruiloft al was geregeld en 3 weken later gepland stond. Kon het haast niet geloven. Eerst in ondertrouw in het stadhuis in Verona en daarna getrouwd in de Tomba di Guiletta. Echt een vakantie om nooit meer te vergeten 🙂

Jeroen en Jacobine, getrouwd op 6 september te Verona

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search