Homo huwelijk in Italië nu ook voor de wet mogelijk

Homo huwelijk in Italië nu ook voor de wet mogelijk.

Wat was dit onlangs een geweldig goed nieuws! Zelfs in het zwaar rooms katholieke Italië is men overstag: een homo huwelijk is nu ook hier mogelijk. Ik heb het idee dat het nog niet bekend is bij veel homo stellen en daarom wil ik er middels deze blog aandacht aan besteden. Hoe mooi is het om de mooiste dag van je leven met the love of your life in Italië te vieren!!! Trouwen voor de wet met twee vrouwen of twee mannen, of als man en vrouw. Wat maakt het uit ?Als men van elkaar houdt is dat toch het belangrijkste? Ik vind het super om samen met mijn team in Italië nu ook voor homo paren te mogen realiseren. De eerste aanvragen heb ik al binnen.

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search