Gilles en Evelien – trouwen in Siena

Inge,

Dankzij jou hebben wij op 9 mei 2013 onze eigen Italiaanse bruiloft beleefd. Toen we besloten hadden dat we graag een intieme bruiloft wilden, leek het ons wel leuk om dit in het bijzijn van onze dichtste familie en beste vrienden te doen. Het prachtige kader van de Toscaanse heuvels leek ons dan ook de ideale plek om dit mooie en intieme moment met hen te vieren.

Je stelde ons een prachtige locatie voor in Castelnuovo Berardenga, waar we in oktober al even een kijkje gingen nemen. De gastvrijheid van Daniella, het ongelooflijke uitzicht en het heerlijke eten vielen in de smaak, en we waren ervan overtuigd dat ook onze familie en vrienden in de wolken zouden zijn.

Op 4 mei vertrokken we, samen met onze dochter, met de auto richting Italië. Zoals verwacht was iedereen onder de indruk van de locatie en het eten van Daniella, alleen het weer wilde niet echt mee. Ondertussen werden de laatste details in orde gebracht en op donderdag was het eindelijk zover!

Nadat de mist was opgetrokken, wandelden we samen onder een stralende zon de trappen af waar iedereen ons stond op te wachten. Op het binnenpleintje van de agriturismo stond een pastelblauwe fiat 500 te wachten die mijn broers en zus als verrassing hadden gehuurd! Hij paste helemaal in ons ‘fifties-thema’ (net als mijn kapsel en make-up, waarvoor een ongelooflijke dank-je-wel aan de visagiste). Zo konden we meteen in stijl vertrekken richting Siena.

Op weg naar de Piazzo del Campo werden we gefeliciteerd en gefotografeerd door enthousiaste Italianen… Superleuk! De ceremonie werd dankzij Hilde (onze tolk) en de dame van de burgerlijke stand, een onvergetelijk moment. De lunch in een wijnbar, met uitzicht over het plein, was heerlijk en gaf ons de tijd om te genieten van alle momenten. Na de lunch werden er foto’s genomen en gingen onze gasten even ontspannen aan het zwembad. Bij een temperatuur van 30 graden was dat voor hen een aangename verfrissing! Bij een glaasje Prosecco en taart werd er gezellig gepraat en kwam de avond snel dichterbij.

Met een heerlijk diner van Daniella en een fijn dansfeest tot in de vroege uurtjes hebben we de dag dan afgesloten. Alles samen heeft het van ons huwelijk een écht droomhuwelijk gemaakt!

Bedankt, Gilles, Evelien en Odile, getrouwd op 9 mei 2013

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search