Dirk Zeelenberg op je Italiaanse bruiloft?

De laatste tijd trouwen er steeds meer stelletjes symbolisch in Italië, dus niet voor de wet. Het voordeel is dat je dan in de tuin van het landgoed kunt trouwen helemaal op je eigen manier met je eigen invulling van de ceremonie. Meestal is het zo dat de gastvrouw die ook op de huwelijksdag gastvrouw is de rol van ‘celebrant’ op zich neemt. Dit kunnen zij als geen ander. Je tekent op een mooie Italiaanse akte met het logo van de villa en kunnen samen met het bruidspaar de ceremonie invullen zodat het helemaal in stijl en naar wens is van het bruidspaar. Maar wat ook heel bijzonder kan zijn is de bekende acteur Dirk Zeelenberg van oa de televisieserie ” Divorce” op laten treden als celebrant! Dirk werkt meestal op de volgende manier: ‘ ik begin altijd met een kennismakingsgesprek in Amsterdam. Naar aanleiding daarvan stuur ik het aanstaande bruidspaar een lijstje met ongeveer 10 vragen, met het verzoek of ze die afzonderlijk van elkaar per mail zouden willen beantwoorden.

De antwoorden dienen als uitgangspunt voor het verhaal wat ik uiteindelijk maak voor de speech. Ook zal ik hen vragen foto’s aan mij te mailen; van henzelf, van familie/vrienden en van de getuigen zodat ik me goed in hun verhaal kan inleven. Daarna ben ik circa twee dagen bezig met het schrijven van een goede, persoonlijke (en soms hopelijk grappige) toespraak.

Daarna stuur ik mijn verhaal door naar een journalist die het goed checkt op vorm/opbouw/taal, ritme etc. Ik wil namelijk echt dat het een zorgvuldige en goede speech wordt waar ze helemaal tevreden over zullen zijn.
Deze speech zal ik uiteindelijk persoonlijk komen houden op de door hen gekozen trouwdatum en locatie.’

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search