Dion en Deborah – droomhuwelijk in Siena

Wij zijn op 2 augustus 2012 getrouwd in het mooie stadje Siena in Toscane, Italie

Een jaar ervoor had ik al meerdere malen contact gehad met Inge van de Italiaanse Bruiloft en vond haar werk en voorstellen super goed en besloten wij met haar in zee te gaan. Augustus 2011 zijn wij een weekend naar Toscane gevlogen om meerdere plaatsen en locaties te bekijken, dit heeft Inge ook fantastisch geregeld. Toen wij bij de mooie agriturismo aankwamen in Castelnuovo Berardenga, waren wij direct verkocht. Het voelde werkelijk super goed aan, dit is precies wat wij zochten, de gastvrouw bood ons gelijk eten en drinken aan en leidde ons rond over hun mooie land. Wij besloten dat dit de locatie werd, de appartementen waren prachtig, het zwembad en uitzicht super. Al snel bleek dat zij ook heel veel voor ons konden betekenen betreft het eten en drinken.

Op zaterdag 28 juli kwamen wij aan met onze ouders en schoonouders, we werden warm onthaald en beleefden drie heerlijke dagen met elkaar. Op dinsdagavond 31 juli kwamen de eerste gasten aan met de auto en vliegtuig. We hebben heerlijk gegeten en genoten van het weer. Woensdag avond 1 augustus hadden wij een welkomstdiner geregeld op de locatie, dit was heerlijk met allerlei verschillende bruschettes en antipasti en heerlijke zelfgemaakte wijnen, Daniela, de Italiaanse mama doet dit allemaal zelf met hart en ziel en geniet er van dat zie je.

Donderdag 2 augustus, de grote dag is aangebroken. In de ochtend werd onze mooie auto, een witte Alfa Romeo Giulietta cabrio gebracht, de bloemen en de kapsters deden hun werk, zowel haar als make-up was geen probleem voor een relatief klein bedrag. Ook aantal gasten kregen een mooi kapsel en waren hier super tevreden over. De fotograaf was inmiddels ook gearriveerd en nam prachtige foto’s terwijl wij aangekleed werden. Inmiddels vertrokken de gasten richting Siena en kregen wij even de kans om een momentje met onze dochter en familie te zijn.

De tolk die wij een aantal dagen ervoor hadden ontmoet, heeft ons naar het Piazza Grande voorgereden, dit was heel fijn, want het was best een moeilijke route. Wij leken wel beroemdheden, het hele plein had zich gevuld en iedereen maakte foto’s! Dit was zo bijzonder. De ceremonie in het palazzo Publico was mooi en we kregen de kans om tegen elkaar iets te zeggen. Op de achtergrond speelde een prachtige harp, die onze verzoeknummers van o.a. Adele prachtig uitvoerde.

Getrouwd en wel kwamen wij buiten en kregen een prachtig applaus en hoorde overal: Auguri auguri!! Wij liepen met al onze gasten naar de lunchroom op het plein, het was inmiddels 40 graden geworden en het was echt zo warm. Als ik dit over kon doen, had ik gekozen voor een andere locatie of had ik het overgeslagen, want de vele kindjes die erbij waren, werden moe en huilerig. We kregen een prachtige bruidstaart en een lekkere lunch aan het plein pal tegenover het stadhuis.

Helaas was de parkeer vergunning inmiddels afgelopen en liepen wij naar de auto om ondertussen nog prachtige foto’s te maken in de straatjes van Siena. Toen wij bij de accommodatie aankwamen, was het zo heet en hebben wij besloten om alles uit te trekken en het zwembad in te springen!! Misschien zonde van de mooie haartjes, maar een heerlijk gevoel. WIJ WAREN GEWOON GETROUWD!!

s’ Avonds nadat iedereen zich weer had aangekleed in een lekkere zomerse outfit, zijn wij begonnen met een borrel en hierna een heerlijk diner van 6 gangen. Deze bestond uit antipasti, pasta, vlees, aardappelen, salades, fruit, en lekkere toetjes! Ook hadden de gastvrouwen van de locatie hebben precies de tafels zo gedekt zoals wij dit wilden (ik was wel beetje veeleisend hierin). Wij waren dik tevreden.

Na het eten zijn we met een aantal in het zwembad gesprongen wederom en daarna heerlijk staan dansen op de muziek die de locatie had geregeld (laptop). Tot diep in de nacht was ’t super gezellig.

De volgende ochtend stond er nog een heerlijk ontbijt op de gasten te wachten, met verse sapjes, fruit, taart en ga maar door. Het was gewoon drie dagen feest. Dag erna namen we afscheid van onze gasten en gingen wij met wat familie nog door naar familie die in Italië wonen. Wij kijken neer op een fantastische tijd, waarin we niet alleen met elkaar verbonden zijn, maar ook enorm van elkaar en onze lieve dochter hebben genoten. De organisatie was gewoon fantastisch.

Nogmaals Inge, en de mensen van de agriturismo, bedankt voor jullie hulp en gastvrijheid. En grote kans dat wij weer eens terugkeren naar deze prachtige locatie.

Dion en Deborah, getrouwd op 2 augustus 2012 in Siena

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search