De wittebroodsweken na je Italiaanse bruiloft

Het is een cliche misschien maar ik heb het echt zo ervaren….. Ik viel in een groot, diep en zwart gat nadat mijn droomhuwelijk voorbij was en ik terug was in Nederland… Ik ben totaal geen drama queen (tenminste vind ik zelf …. mijn man vindt geloof ik het tegenovergestelde… ) maar ik heb zo vaak gedacht wat jammer dat het voorbij is. Ik zou het zo graag nog een keer willen overdoen! Vaak luisterde ik in de weken na ons huwelijk naar de 2 prachtige aria’s die onze operazangeres graziellafrerichs zong tijdens onze ceremonie. Echt kippenvel!!! Mijn kids zeiden regelmatig: mama !! Niet weer !!!!!

Alle maanden van voorbereidingen die ook al zo leuk waren. Heerlijk kijken op pinterest waar je leuke ideetjes kon opdoen voor decoratie en give aways, het menu bedenken/uitkiezen, welke bloemen doen we, welke menukaartjes. De uitnodigingen ontwerpen, laten drukken etc etc. Ik heb er zo van genoten.

Maar gelukkig een paar maanden na de huwelijksdag ontvingen we de foto’s en de dvd waardoor we het nog een aantal malen konden herbeleven. Wat was het prachtig en leuk allemaal. Ik heb de leukste foto’s laten afdrukken in een klein fotoalbumpje en dit heb ik laten doen door de fotofabriek . Zij waren als beste getest in 2014 en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben! Het is ook voor je zelf erg leuk om te hebben, je kunt het boekje continue in je tas meenemen en op elk onbewaakt ogenblik weer even terug genieten. En uiteraard voor alle gasten die erbij waren in Italie is het een leuke herinnering!

Ik ben gelukkig weer heel druk met alle aanvragen voor het komende jaar en voor alle huwelijken die ik mag gaan organiseren in 2015. De eerste vindt al plaats op 13 april in Sorrento. Het zal dan al lekker weer zijn denk ik aan de Amalfi kust! Ze trouwen in een prachtig klooster. Geweldig om te mogen regelen!

IB_1177-750x293-750x293

Trackback van jouw site.

Inge

Sinds het jaar 2000 organiseer ik huwelijken in Italië. Na een aantal jaren in de PR/Reclame/ en Marketing te hebben gewerkt, en ondertussen het krijgen van 2 kinderen wilde ik graag iets gaan doen wat ik ECHT leuk vond. Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar Italië op vakantie en daar heb ik de liefde voor het land aan overgehouden. Altijd als we in Italië aankwamen voelde het alsof ik thuis kwam. Misschien ben ik in mijn vorig leven wel Italiaanse geweest!

Laat een reactie achter

Press enter to search